VOCAȚIA NOASTRĂ, VIZIUNEA NOASTRĂ


VOCAȚIA NOASTRĂ

Să creem cosmeticele viitorului respectând ciclurile fundamentale ale naturii.
Eau Thermale Jonzac®, creează o nouă generație de tratamente pentru îngrijirea pielii care exceleaza în eficiența produselor cosmetice, promovând în același timp cel mai mare respect față de natura și mecanismele fiziologice ale pielii.
Suntem convinși că știința poate avansa respectând natura și femeile și de aceea vă oferim prin Eau Thermale Jonzac® excelența în cosmetică:
– eficiența și sensibilitatea așteptate de la produsele cosmetice convenționale
– hipoalergenicitate specifică îngrijirii dermato-cosmetice
– siguranța oferită de ingredient naturale și absența substanțelor suspecte de a fi nocive pentru sănătate în formulele sale, aspect caracteristice produselor certificate bio.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Să facem din piele un aliat mai degrabă decât un obstacol în căutarea eficienței cosmetice.
Pielea este un scut natural inteligent care știe să recunoască ce este benefic pentru ea. Prin crearea unei osmoze între ingredientele naturale și natura pielii, produsele Eau Thermale Jonzac® actioneaza în direcția corectă având eficacitate maximă.
Hipermineralizată, apa termală Jonzac este izotonică, adică compoziția sa minerală este foarte apropiată de cea a celulelor pielii.

Apa termală Jonzac este hipermineralizată si izotonică, adică compoziția sa minerală este foarte apropiată de cea a celulelor pielii.
Această apă, cu proprietăți unice, bacteriologic pură, asociată cu o formule hipoalergenice, fără ingredient toxice face ca produsele Eau Thermale Jonzac® să aibă o afinitate deosebită cu pielea.
Această afinitate permite o penetrare optimă a ingredientelor active pentru o eficiență sporită.