SUBLIMACTIVE: ingrediente active avansate care acționează asupra cauzelor ce provoacă îmbătrânirea cutanată


  • 03/12/2018

Legat de cauzele îmbătrânirii cutanate un fenomen recent identificat și recunoscut de lumea medicală: inflamația tăcută, inflamația care îmbătrânește sau inflamm-aging*, cum a fost denumit în cercurile științifice.
Inflamm-aging este o descoperire majoră în domeniul anti-age și definește procesul inflamator repetitiv al celulelor, proces care conduce la îmbătrânirea lor treptată. Rezultatul devine astfel vizibil: se instalează ridurile, îmbătrânirea se accelerează.

APA TERMALĂ JONZAC PENTRU REGENERAREA CELULELOR PIELII CU UN PUTERNIC EFECT ANTI AGE

Gama Sublimactive are un puternic efect anti age prin asocierea a două tipuri de ingrediente cheie:

  • apa termală Jonzac cu proprietățile sale calmante , anti-inflamatorii și regenerante
  • ingrediente active specifice care acționeaza asupra fenomenelor care cauzează inflamația și automat și îmbătrânirea cutanată.

O COMBINAȚIE UNICĂ DE INGREDINTE ACTIVE INOVANTE PENTRU UN RĂSPUNS ANTI-AGE ADAPTAT

POLY-OX® 

Poly-OX® este un ingredient activ obținut prin biotehnologie care are proprietăți calmante și care ajută la inhibarea inflamației și reactivității celulare. De asemenea, ajută la limitarea aderenței bacteriilor la suprafața pielii și la prevenirea deteriorării acesteia.

SĂRURI DEXTRAN

Sărurile dextran de origine naturală 100%, provin din biofermentația sfeclei de zahăr. Sunt cunoscute pentru proprietățile calmante, pentru capacitatea de a stimula reînnoirea celulară și pentru prevenirea îmbătrânirii premature.

EXTRACT DE ALARIA ESCULENTA

Alaria Esculenta e o algă brună din Bretania care acționează ca o barieră anti radicali liberi și are o eficacitate antioxidantă recunoscută. Deasemenea extractul de Alaria Esculenta conferă tonus și fermitate pielii .

 

Sublimactive oferă un răspuns anti-age pentru toate femeile care caută o îngrijire eficientă, de la prevenirea ridurilor până la tratamentul ridurilor deja instalate.

Descoperiți toate produsele gamei Sublimactive

 

*Îmbătrânirea inflamatorie