Pure


Puritatea bio termală

RĂSPUNSUL BIO TERMAL PENTRU PIELEA CU IMPERFECȚIUNI

INDICAȚII: ADOLESCENȚI – ADULȚI

Sinonime cu adolescența, imperfecțiunile nu dispar întotdeauna la vârsta adultă. Pielea grasă, excesul de sebum, tulburările hormonale sunt toți factorii care favorizează apariția unor imperfecțiuni mici, care de multe ori ne strică ziua.

Pentru ca pielea grasă să nu mai fie o fatalitate, Eau Thermale Jonzac propune o gamă de tratamente special create pentru a controla combinația excesivă de sebum și nevoia de hidratare* pentru pielea mixtă și grasă, chiar și sensibilă.

O FORMULĂ CU ÎNALTĂ TOLERANȚĂ PENTRU PIELEA MIXTĂ ȘI GRASĂ

Formulată cu apă termală Jonzac, gama PURE este soluția ideală pentru a vă îngriji zilnic pielea fără a o agresa. Datorită unei formule perfect adaptate pielii, tratamentele pentru ten gras cu apă termală Jonzac controlează excesul de sebum și hidratează* în acelasi timp pielea printr-o dublă acțiune.

  • eficacitate imediată: astringente și matifiante
  • eficacitate prelungită: seboregulatoare

Non-comedogenic – hipoalergenic – reechilibrează pH-ul tenului gras

SUBSTANȚE ACTIVE PURIFIANTE CU EFICACITATE DOVEDITĂ

Apa termală Jonzac, o apă milenară regenerantă

Gama beneficiază de proprietățile apei termale Jonzac, o apă milenară, extrem de pură și extrem de bogată în minerale.

Apa termală Jonzac are proprietăți dermatologice incomparabile și proprietăți calmante, regeneratoare, antiinflamatoare și reparatoare. Apa termală Jonzac este o apă izotonică, adică are un echilibru mineral în perfectă afinitate cu pielea care datorită interacțiunii cu apa termală își poate recapăta elasticitatea și catifelarea inițială

Zincul, un aliat împotriva acneei

Prezent sub formă de săruri, acest oligoelement joacă rolul esențial de regulator al producției de sebum și combate eficient reacțiile inflamatorii. Pielea este reparată și curățată de toate impuritățile.

* Hidratarea straturilor superioare ale epidermei