UN PEELING EFICACE ȘI DELICAT PENTRU PIELEA SENSIBILĂ


  • 18/04/2020

Echipa de cercetare și dezvoltare Jonzac® a dezvoltat un complex unic: « Soft peeling1 ».

Complexul Soft peeling1 combină ingrediente active naturale (acid shikimic, colagen vegetal și apă termală din Jonzac) într-o linie de produse care netezesc pielea și o fac luminoasă.

În această categorie găsim Micro-Peeling celular anti-age special pentru piele sensibilă și Masca fermitate și netezire celular anti-age.

CE ESTE UN PEELING ?

Peeling-ul  este o intervenție dermo-estetică care diferă de o simplă exfoliere.

Obiectivul peeling-ului: eliminarea delicată a celulelor moarte din epidermă pentru a facilita regenerarea acesteia și pentru a avea o piele mai frumoasă. Se stimulează astfel fibroblastele (celulele care asigură consistența și suplețea pielii) pentru a permite reînnoirea celulelor2.

Rezultatul : exfoliată și hidratată3, pielea arată mai netedă, mai fermă, regenerată și mai puțin ridată.

CARE ESTE DIFERENȚA ÎNTRE UN PEELING CONVENȚIONAL ȘI SOFT PEELING1 JONZAC ?

În mod tradițional, alte peeling-uri se lipesc perfect de piele și acționează la suprafață.

De cele mai multe ori, ingredientele active sunt agenți de exfoliere AHA, Alpha Hydroxy-Acizi, derivați din moleculele conținute în fructe, deseori obținuți prin sinteză, cum ar fi acidul glicolic.

Aceste molecule sunt foarte fine și pot provoca iritare, sensibilizare foto, roșeață sau mâncărime.

Contrar acestui concept convențional de peeling, complexul Soft peeling1 se bazează pe un mecanism anti-îmbătrânire.

Oferă un peeling delicat la suprafață, mai puțin agresiv datorită acidului shikimic și regenerează epiderma.

Unul dintre aceste ingrediente active, acidul shikimic natural, este un agent exfoliant PHA (Poly-Hydroxy-Acizi). Moleculele sale sunt mai mari decât cele ale AHA-urile menționate mai sus și pătrund mai puțin în piele, rămânând eficiente. Prin urmare, este mai puțin iritant și cu adevărat potrivit pentru pielea sensibilă.

DAR CARE ESTE SECRETUL INGREDIENTELOR ACTIVE DIN SOFT PEELING1 JONZAC ?

În spatele acestor cuvinte științifice se ascunde un complex de active foarte naturale:

  • Acid shikimic, extras din anason stelat.
  • Colagen vegetal: derivat dintr-o alga, are 16 molecule (AA) prezente în mod natural în colagenul pielii. Este recunoscut pentru eficacitatea sa antioxidantă.
  • Apa termală Jonzac, care activează regenerarea celulelor, contribuind la calmarea epidermei și la îmbunătățirea micro-reliefului cutanat.

FOCUS PE COMPLEXUL SOFT PEELING1 ÎN MICRO-PEELING CELULAR ANTI-AGE JONZAC

Cu formula sa concentrată, aceast peeling inovator  nu se limitează la suprafață. Compus din acid shikimic, apă termală Jonzac, colagen vegetal și ingredientul activ Poly-Ox®, acționează pe 3 niveluri ale pielii pentru a crea un aspect nou și profund al pielii2:

  • Oferă un peeling delicat de suprafață.
  • Netezește microrelieful cutanat și uniformizează tenul pentru un plus de strălucire.
  • Are o acțiune antioxidantă.

Hypoalergenic4, non-comedogenic și fără parfum, formula sa blândă permite utilizarea zilnică, pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele sensibile. Textura sa de gel pătrunde imediat în piele.

Se aplică în fiecare seară înainte de Tratamentul de noapte celular anti-age din aceași gamă, Sublimactive, tratament care va consolida acțiunea anti-age a peeling-ului!

 

 

1Peeling delicat – 2la nivelul epidermei – 3hidratarea straturilor superioare ale epidermei – 4formulat și testat pentru a minimiza riscurile unor reacții alergice