Nutritive


Nutriția cu efect “a doua piele”

PROTECȚIA PERFECTĂ PENTRU PIELEA FOARTE USCATĂ

Lăsați pielea să respire și să se reechilibreze cu produse cu toleranță ridicată!

Pielea uscată se caracterizează printr-un dezechilibru funcțional al barierei cutanate. Cei doi constituenți esențiali, apa și lipidele, sunt prezenți în cantitate și calitate inferioare normei de necesitate. Gama Nutritive de la EAU THERMALE JONZAC® ajută la restabilirea echilibrul hidric și lipidic al pielii.

Produsele din gama NUTRITIVE sunt tolerate de toate tipurile de piele, chiar și de către cele mai sensibile și reactive, inclusiv cea cu tendință atopică.

Apa termală Jonzac este o apa natural hipermineralizată și este în același timp și izotonică. Împreună cu lipidele din toate produsele gamei NUTRITIVE creează cadrul pentru a se restabili echilibrul hidric și lipidic ceea ce conduce la un echilibru perfect funcțional al barierei cutanate.

Odată cu fiecare aplicare apare o senzație reală de confort și bunăstare imediată!

Parfumul lejer și pudrat, textura onctuoasă și satinată vor face ca această gamă să devină rapid un accesoriu esențial și parte integrantă din rutina zilnică de îngrijire

Descoperiți aceste tratamente special create și adaptate pentru pielea uscată până la foarte uscată, cu tendință atopică.