Cum avem grijă de conturul ochilor sensibili


  • 01/01/2019

Emoțiile, temperatura exterioară, apa calcaroasă sau chiar produse de îngrijire necorespunzătoare atacă pielea reactivă și sensibilă. Acești factori externi pot determina reacții de încălzire, furnicături sau reacții cutanate vizibile.

Pe pielea deosebit de subțire și fragilă din jurul ochiului, sensibilitatea este dublată. Această zonă are nevoie suplimentara de calmare si confort. Ochii voștri sunt umflați, iritati sau marcați de oboseală? Aveți suficientă grijă de această zonă?

SOLUȚIA PENTRU PIELEA SENSIBILĂ ȘI REACTIVĂ DIN JURUL OCHILOR.

Pentru a curăța și a proteja zona sensibilă a ochilor avem acum doua inovații în gama REACTIVE. Este vorba despre gelul micelar demachiant pentru ochi și pleoape și crema contur ochi și pleoape pentru ochi sensibili.

Aceste produse sunt fără parfum, hipoalergenice, testate dermatologic și oftalmologic pentru a respecta în totalitate pielea sensibilă și reactivă.

 

TRATAMENTUL PENTRU CONTURUL OCHILILOR SENSIBILI

Crema contur ochi și pleoape REactive este de fapt un gel cremă dens și senzorial. Acesta se depune pe pielea conturului ochiului un văl catifelat, pentru un sentiment de confort imediat.

Are un efect proaspăt care calmează și diminuează pe termen lung senzația de iritare și mâncărime. Zona sensibilă este protejată de agresiunile din mediul extern. Își regăsește suplețea și catifelarea!

CUM SE APLICĂ CREMA TRATAMENT PENTRU CONTURUL OCHILOR?

Se aplică o cantitate mică de cremă și cu vârful degetelor se face un masaj delicat până la penetrarea cremei în piele. Apoi se folosesc mișcări delicate de la interior către exterior atât pe pleoapa superioară cât și pe pleoapa inferioară.

 

UN DEMACHIANT ULTRA DELICAT PENTRU OCHI ODIHNIȚI ȘI VIZIBIL REGENERAȚI

Gelul micelar demachiant pentru ochi și pleoape din gama REactive curăță și demachiază cu o delicatețe mărită ochii și pielea delicată din jurul acestora..

Textura sa proaspătă alunecă ușor pe piele asigurând un confort intens.

Astfel gelul captează machiajul și orice alte impurități fără a lăsa un film gras pe piele. Ca urmare pielea este calmată și senzația de deshidratare sau piele care ține este atenuată considerabil.

CUM DEMACHIATI CU DELICATEȚE CONTURUL OCHILOR?

Pentru a demachia fără a agresa aplicați ușor cu o dischetă gelul pe pleoapele închise. Lăsați să acționeze câteva secunde.

Apoi glisați ușor discheta demachiantă de sus în jos, apoi spre exteriorul genelor fără a freca.

 

Folosirea zilnică a acestor produse cu gesturi delicate vor face ca în câteva zile să aveți ochi mai relaxați și strălucitori!