BREVETELE NOASTRE DE INOVAȚIE


Eau Thermale Jonzac® este în frunte în ceea ce privește inovația cosmetică. Până în prezent există 4 patente proprii.

PATRU BREVETE

  • COMPLEX PROTECT 3C: Complex conservant exclusiv cu foarte înaltă toleranță.
  • BREVET F. P. D.: Complex de încapsulare a apei termale pentru o hidratare* optimizată.
  • COMPLEX 3P PERFECTION: Complex de activi care acționează asupra celor 3 factori care determină o piele perfectă.
  • APA TERMALĂ DE ANGELICĂ : Activ brevetat, bogat în O2 pentru o puternică acțiune antioxidantă.

 

Complexul Protect 3C

Acest complex se referă la o combinație unică de conservanți extrem de bine tolerați de piele și aceptați de standardele organice. Complexul PROTECT 3C a fost testat timp de mai multe luni pe voluntari deosebit de sensibili și reactivi la conservanții obișnuiți. Complexul PROTECT 3C a fost validat pentru toleranța excelentă, pragurile de siguranță și puterea sa de conservare.

Patentul F. P. D.

Acest patent se referă la încapsularea apei termale într-un gel lamelar fosfolipidic astfel încat toate produsele beneficiază de calitațile excepționale ale apei termale Jonzac. Acest gel lamelar fosfolipidic asigură formarea unui film pe suprafața pielii, o penetrare mai profundă în straturi, păstrarea integrității apei termale și difuzia progresivă în țesuturi.

Complexul 3P Perfection

Acest patent brevetează un sistem inedit de substanțe active de origine naturală care împreună acționează asupra celor 3 factori care determină o piele perfectă: nuanța, granulația și textura pielii. Algele brune conferă un ten luminos și uniform, zincul și apa florală de hamamelis acționează asupra texturii pielii prin purificare și strangerea porilor. Pielea este mai elastică, arată suplă, luminoasă și odihnită.

Apa termală de angelică

Cu ajutorul apei termale Jonzac s-au extras ingredientele antioxidante active din angelica. Această combinație inovatoare oferă o eficacitate antioxidantă amplificată și prezintă noi beneficii pentru piele.

 

* Hidratarea straturilor superioare ale epidermei.