Apa termală Jonzac, perfectă pentru pielea bebelușilor


  • 01/10/2018

CARE SUNT CARACTERISTICILE PIELII BEBELUȘILOR?

La naștere, bebelușul nu are același strat corneum ca și adultul. De fapt, după expunerea timp de 9 luni la lichidul amniotic, pielea bebelușului se transformă la contactul cu aerul liber.

Pielea bebelușului are nevoie de o îngrijire dedicată și adaptată nevoilor sale de hidratare și protecție, deci este foarte important să folosiți produse speciale pentru ingrijire bebelusi.

Chiar dacă durează doar 4 până la 8 zile pentru a fi identică cu cea a adultului în termeni de permeabilitate, pielea bebelușului rămâne mai subțire și mai vulnerabilă încă mult timp și necesită o atenție deosebită.

 

CUM ESTE CONCEPUTĂ GAMA BEBE BIO JONZAC ?

Gama Bebe bio a fost concepută cu cel mai mare respect pentru pielea bebelușului și îndeplinește perfect toate cerințele părinților. Toate tratamentele Jonzac pentru îngrijire bebeluși sunt hipoalergenice1 și sunt certificate bio.

Apa termală a lui Jonzac aduce toate virtuțile și calitățile sale produselor destinate bebelușilor. Acțiunea sa este completată de ingredientul activ patentat L-PCA, un factor natural de hidratare care ajută la întărirea efectului de barieră al pielii bebelușului. Produsele din gama Bebe Bio Jonzac îndeplinesc cerințele de siguranță necesare pentru bebeluși (fără alergeni etichetabili și fără sulfați adăugați), cu ingrediente alese pentru delicatețea și toleranța lor.

Formulate fără parabeni, fără alcool, fără EDTA2, fără PEG3, fără ftalați, fără fenoxietanol și fără silicon, toate produsele sunt testate sub control dermatologic și au o toleranță ridicată.

 

CARE SUNT EFECTELE BENEFICE ALE APEI TERMALE JONZAC ASUPRA PIELII DELICATE A BEBELUȘILOR?

Apa termală Jonzac este perfect adaptată nevoilor specifice ale pielii delicate a bebelușilor

Apa termală Jonzac este:

  • calmantă și atenuează astfel roșeața pasageră
  • regenerantă pentru a întări bariera pielii
  • izotonică pentru a asigura o afinitate perfectă cu pielea, fără a afecta echilibrul natural al pielii.

În mod special pentru dezvoltarea gamei Bebe Bio,  Eau Thermale Jonzac® a căutat să evalueze activitatea apei termale Jonzac legată de stimularea sistemului de protecție a pielii.  Astfel s-a ajuns la formule care asigură o protecție ireproșabilă a pielii bebelușului.

 

CUM PROTEJEAZĂ APA TERMALĂ JONZAC PIELEA BEBELUȘILOR?

În piele există niște molecule numite defensine. Acestea sunt mici proteine care au o activitate antimicrobiană.

Aceste β-defensine 2 sunt prezente în mod natural în epidermă și stimulează mecanismele imunitare printr-o acțiune antimicrobiană.

Deoarece aceste peptide antimicrobiene naturale sunt creatori importanți ai “barierei” care există în mod natural pentru a proteja epiderma împotriva bacteriilor nedorite, a virușilor și a ciupercilor, ar fi extraordinar să găsim produse pentru pielea delicată și fragilă a bebelușilor care să conțină un ingredient activ capabil să-și stimuleze propriile molecule β-defensine 2.

Printr-un test de eficacitate, s-a demonstrat că apa termală Jonzac stimulează apărarea cutanată, ajutând la creșterea activității defensinelor β cu un plus de 63%4 !

Efectul de barieră al pielii fragile a bebelușului este astfel accentuat de prezența apei termale Jonzac în produsele hipoalergenice1, certificate bio din gama Bebe Bio Jonzac!

> Descoperiți toate produsele gamei Bebe Bio Jonzac

 

1-Formulate și testate pentru aminimaliza riscul unor reacșii alergice. – 2-EDTA = Etilendiaminotetraacetic – 3-PEG = Polietilen glicol – 4- Test în vitro al apei termale