Apa termala Jonzac

APA TERMALĂ JONZAC


Apa termală Jonzac – Istoria unei ape termale dedicată Frumuseții

Apa termala Jonzac

Apa termală Jonzac este extrasă direct din mediul său original de la o adâncime mai mare de 1850m. Apa termală Jonzac este hipermineralizată și are o puritate și o delicatețe excepționale și este acreditată de Academia Franceză de Medicină pentru eficacitatea sa. Fiind o sursă impresionantă a 11 minerale benefice, apa termală Jonzac are multiple virtuți astfel încât multiplele studii efectuate au confirmat acțiunea sa benefică la nivel cutanat.

CARACTERISTICE DE EXCEPȚIE

  • HIPERTERMALĂ 62°C
  • BACTERIOLOGIC PURĂ: extrasă de la o adâncime de 1850m
  • HIPERMINERALIZATĂ ȘI IZOTONICĂ: acționează în osmoză perfectă cu celulele pielii, respectând integritatea lor

O APĂ TERMALĂ CU MULTIPLE VIRTUȚI

  • REGENERANTĂ: întărește bariera cutanată
  • CALMANTĂ: calmează pielea și limitează roșeața
  • ANTI-IRITANTĂ: limitează sensibilitatea și reacțiile asociate proceselor inflamatorii

Bogată și echilibrată în minerale, cum ar fi calciu, magneziu, mangan, precum și multe elemente sulfuroase, apa termală Jonzac lucreaza cu cellule pielii pentru a le ajuta să profite de propriile lor resurse și pentru a activa metabolismul de reînnoire celulara. Zi de zi, celulele se regenerează, calitatea pielii se transformă.

În localitatea Jonzac există un centru termal dedicat tratării unor multiple afecțiuni din domeniile respirator, reumatologie,  flebologie. Acest centru termal este gazduit într-o veche carieră de piatră și este un veritabil punct de interes pentru turismul din zona.