Anti-rougeurs


Atenuează roșeața pornind de la cauze

SUFLETUL PERECHE AL PIELII MELE POATE SUFERI DE ROZACEE SAU CUPEROZĂ

Raportat la agresiunile din mediul extern două din trei femei declară că au pielea sensibilă. Dar ce înseamnă mai exact o piele sensibilă?

CE ESTE O PIELE SENSIBILĂ?

qu'est-ce qu'une peau sensible ?

O piele sensibilă este o piele fragilă cu un prag de toleranță scăzut. Există mai mulți factori care pot fi cauza acestui prag de toleranță scăzut:

  • Factori fizici: caldura, frigul, apa calcaroasă, aerul condiționat…
  • Factori psihologici: stresul, emoțiile…
  • O recție negativă ca urmare a utilizării unor cosmetice neadecvate
  • Intoleranța la anumite alimente, etc…

Indiferent dacă pielea noastră este uscată, mixtă sau grasă, pielea sensibilă se manifestă imediat. Acest fenomen se traduce în general printr-o piele uscată, o piele roșie sau chiar iritată. Prin urmare, pielea sensibilă are nevoie de o atenție specială și de o îngrijire adecvată pentru a rezista la agresiuni. Descoperă împreună cu Eau Thermale Jonzac®, acțiunile potrivite pentru a avea grijă de pielea sensibilă.

GAMA ANTI-ROUGEURS EAU THERMALE JONZAC®, CEL MAI BUN ALIAT AL PIELII SENSIBILE.

Pentru a preveni si pentru a atenua direct de la sursă factorii responsabili pentru roșeață, gama Anti-rougeurs are la bază trei activi:

CHLORELLAL'algue chlorelle, actif de la gamme anti-rougeurs Jonzac

Chlorelle este o micro algă verde foarte bogată în amino acizi și în oligopeptide.

> Actiunea Chlorella asupra pielii noastre: diminuează aspectul și reduce apariția vaselor superficiale vizibile la nivelul epidermei.


Le ginkgo biloba, actif de la gamme anti-rougeurs JonzacFRUNZELE GINKGO BILOBA

Frunzele de ginkgo sunt listate în farmacopeea chineză. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recunoaște utilizarea frunzelor de Ginkgo Biloba pentru tratamentul simptomelor de origine vasculară sau legate de rezistența arterială periferică.

Frunza Ginkgo Biloba este bogată în ingrediente active cunoscute pentru a reduce roșeața: în principal flavonoide, terpenoide precum ginkgolidele A, B și C și bilobalidele.

> Acțiunea frunzei Ginkgo Biloba asupra pielii: reactivează micro-circulația cutanată epidermică și reduce roșeața pasageră.


FITOSFINGOZINAPHYTOSPHINGOSINE

Fitosfingozina este prezentă în mod natural la nivelul pielii. Este un ingredient activ biomimetic est naturellement présente dans la peau.

> Actiunea fitosfingozinei asupra pielii: recunoscută pentru proprietățile calmante, ajută la reducerea reacțiilor vizibile pe suprafața pielii.


Aceste ingrediente active calmează imediat iritațiile, hrănesc intens pielea și oferă o senzație de confort.

PIELEA SENSIBILĂ NU MAI TREBUIE SĂ ROȘEASCĂ PENTRU SENSIBILITATEA EI!

Cu un dozaj adaptat la toate tipurile de piele, noile tratamente anti-roșeață calmează imediat și durabil senzațiile de încălzire și piele care ține. Reapariția roșeței pasagere este limitată datorită reactivării micro-circulației cutanate epidermice. Pentru a face acest lucru, Eau Thermale Jonzac® a conceput special 3 tratamente pentru a răspunde diferitelor nevoi și diferitelor tipuri de ten:

Crema  calmantă anti-roșeață pentru ten normal-mixt   hidratează, previne și reduce roșeața pasageră la pielea normală spre mixtă.

Crema  calmantă anti-roșeață pentru ten normal-uscat   hrănește, previne și reduce roșeața pasageră a pielii normal-uscate.

Avantajul celor două tratamente de mai sus ? Conțin pigmenți minerali verzi care reduc imediat aspectul de roșeață.

Crema  calmantă colorată anti-roșeață pentru orice tip de ten pe lângă prevenirea și reducerea roșeței, camuflează imediat roșeața datorită culorii sale naturale. Este potrivită pentru toate tipurile de piele.